Velg mellom akrylnegler og gelnegler

Fleksibilitetsfaktor i de to

Vanligvis er akrylneglene harde gjenstander. De er ikke veldig fleksible. På den annen side er gelnegler svært fleksible; i det minste mer fleksible i forhold til deres akryl-motstykker. Brukeren kan velge enten avhengig av hans eller hennes preferanser og valg eller også avhengig av om fleksible eller harde gjenstander passer til anledningen de brukes til.

Med tanke på etter effekter

Når du bruker et kunstig skjønnhetsprodukt, er det nødvendig å bedømme ettervirkningene av slike produkter perfekt. Siden akrylmodellen er hard, etterlater de alltid et inntrykk på de originale neglene, og bruken av dem kan oppdages selv etter at du har sluttet å bruke den. Det vil imidlertid ikke oppstå et slikt inntrykk for brukerne av geleneglene da de er myke og fleksible.

Vurdere rekkevidden

Svært ofte ser folk etter varianter i noen produkter de bruker siden smaken og valget til sluttbrukerne varierer mye. Akrylnegler er harde og de har ikke mange varianter å tilby. På den annen side har gelnegler flere materialteksturer å velge mellom. Men blant geleneglene er det også noen varianter som ser harde og blanke og myke og gjennomsiktige ut.

Rabattområder

Vanligvis er rabattområdene for harde negler og akrylnegler ganske omfattende. Problemet er imidlertid at det er mange falske kopier som er tilgjengelige til rabatterte priser.

Leave a Reply

Previous post Akrylnegler – En oversikt
Next post Temafest dekorasjoner