Tips for å lage en ballongbue

Ballongbuedekorasjon er en perfekt måte å legge til stil til feiringen eller festen din. Den enkleste måten å lage et stykke ballongbue på er å få en forhåndsbygget bue laget av hvitt metall. Hvis en ballongbue ikke er tilgjengelig, kan du like godt bygge en bue med sterk bøybar metalltråd. Bare sørg for at den er sterk nok til å stå alene.

Etter at du har plassert ballongbuen, fester du ballonger i full farge på buen ved hjelp av bånd eller snor. Pakk slipset omtrent ved bunnen av ballongen og deretter på buen. Det er mest utmerket å begynne på toppen og jobbe din egen vei nedover begge sider konsekvent for å gi et standardisert utseende. Dette kan like gjerne gjøres med plane hvite eller flerfargede ballonger eller ballonger med enkelt nyanse. Ballonger må uansett fylles med helium.

Jo flere ballonger du pleier å feste, jo overlegen vil stykket vise seg å være. Dette er også et stykke som bør konstrueres på stedet der det skal brukes. Ballongbuer varer i omtrent tolv timer, så planlegg opprettelsen deretter.

Den ferdige ballongbuen kunne brukes på forskjellige steder. Noen bruder velger å plassere buens ytre overflate av inngangen til seremonien. Dette tillater gjester å gå gjennom buen så vel som bruden under bryllupet og hennes ledsagere. Andre bruder velger å bruke ballongbuen som et seremonihøydepunkt. De favoriserer å plassere den i festområdet slik at de kan stå under den mens de avlegger løftene sine. Til slutt føler mange bruder at denne dekorasjonen er overlegen egnet for resepsjonsområdet og bruker den til å dekorere for arrangementet etter seremonien.

Leave a Reply

Previous post Temafest dekorasjoner
Next post Gaver til de som ofte er på farten