Helium og luftfylte ballongbuer

Helium ballongbuer

Heliumfylte ballongbuer er enorme for å fylle store rom og trenger mindre støtte. Heliumbuer er laget av å feste klynger av ballonger til en nylonline, som er bundet ned til også bakkestøtter (rekkverk, bord, etc.) eller dype vekter (askeblokker, murstein, steiner, poser med glatt, etc.) helium holder OPP ballongene, så alt du trenger er ballongene, helium, tungt nylongarn og fantastisk å binde endene til. Helium er imidlertid mer luksuriøst enn luft og vil bare flyte ballongbuen i omtrent 10 til 12 timer.

Hvis du foretrekker å fylle ballongene med helium, vil gassen holde ballongene oppe uten ekstra støtte; alt du trenger er kraftig nylontråd (fiskesnøre) eller hyssing for å binde engrosballongene sammen, og to bakkestøtter for å feste i hver ende av snøret.

Luftfylte ballongbuer

Luftfylte buer er formet ved å sammenføye klynger av ballonger til en kant laget av aluminium eller plaststang, rør, PVC-rør eller i tillegg fra kombinasjonen av disse. De vil vare i dager eller til og med måneder sammen (avhengig av forholdene), men krever enten en sterk base eller en nyttig vegg eller tak for å koble buen til for støtte.

Luftpumper er rimelige å leie for engangsbruk og ganske rimelige å kjøpe hvis du planlegger å gjøre ballong til en karriere. For luftfylte buer, klargjør rammen på dens varige plassering, hvis mulig. Hvis ikke, legg rammen flatt slik at ballongene enkelt kan festes.

Leave a Reply

Previous post Press-on negler
Next post Akrylnegler – En oversikt