Bryllupsdekorasjonstips med ballonger

– Sørg for at hallen er ledig før tid – dekoratører vil sikkert trenge tid til å sette opp. Noen haller vil også ha andre arrangementer før dine, noe som gjør det komplisert eller umulig for dekoratører å fullføre jobben sin.

– Jo høyere taket er bedre blir utseendet. Haller som har høye tak tillater mer bemerkelsesverdige ballongbuer og design.

– Grand ballrooms har brede tak, bruk fem ballongklynger på tilgjengelige bord, i stedet for tre. Øker høyden på ballonger ettersom det gjør arrangementet mer festlig.

– Nesten hver hall avsetter ballongdekoratører fra å feste inventar til vegger eller tak. Dette kan til og med forhindre at en ballongdråpe rigges.

– Ekstra kostnader – Siden stativer, stenger, baser brukes til å lage disse designene, akkumuleres det en kostnad, for å sette opp og deretter for å fjerne. Ballongdekoratører måtte komme tilbake for å samle materialene sine, så en betaling belastes nesten alltid for sammenbrudd.

– Ballongdekorasjoner til bryllup er fantastiske måter å legge til moro og kreativitet på. Bruder kunne også lage dekorasjonene selv med familie og venner. Disse ideene kan være rimelige, men sluttproduktet ser sikkert vakkert ut!

Leave a Reply

Next post Press-on negler